كنترل كيفيت يعني توسعه، طراحي، توليد و ارائه خدمات و محصولات با كيفيت، اقتصادي و قابل استفاده اي كه باعث رضايت هميشگي مصرف كننده شود.
مهم ترین وظیفه کنترل کیفیت تشکیل حلقه های کیفیت میان سایر واحدهای موجود در شرکت آرد زر می باشد.
با توجه به استراتژی موجود در این شرکت کارهایی که مسئولیت آن را واحد QC به عهده دارد شامل کنترل مواد اولیه ورودی به کارخانه(گندم،کیسه،نخ،کلر،پرمیکس ورودی،انواع سم ها و آفت کش هاو...)،سپس کنترل گندم ورودی به تولید و مراحل تولید آرد به صورت مستمر می باشد. در کنترل کیفیت آرد زر با توجه به امکانات و تجهیزات کامل موجود به بررسی خواص ذاتی گندم وروردی پرداخته می شود تا پس از تایید این واحد به مرحله تولید انتقال یابد همچنین محصول تولیدی (انواع آرد،سبوس ،جوانه گندم)با توجه به آزمایشات شیمیایی و فیزیکی و میکروبی روز مورد بررسی قرار می گیرند تا در صورت بروز مشکلات در حین تولید به رفع آنها پرداخته شود.
تاییدیه سالانه دریافت گواهینامه های ایزو بخش عمده آن مربوط به واحد کنترل کیفیت می باشد که موارد عدم انطباقها را با تعیین شاخص هایی درهر سال کاهش می دهد.
اجرای برنامه های مربوط به شستشو و ضدعفونی،مبارزه با جوندگان و حشرات، طبق زمانبندی تعیین شده توسط این واحد انجام می گیرد.
همچنین شرکت آرد زر اقدام به تولید محصولاتی چون پرک جو و گندم،بلغور جو و گندم را در برنامه کاری خود قرار داده است .