|
سالها بلاتکلیفی مشتریان ماکارونی در ايران پایان یافت. نویسنده: فرورتیش رضوانیه
ماکارونی، یک غذای کمخرج اما بسیار خوشمزه است که به طور همزمان در منوی خانوادههای فقیر، متوسط و مرفه جای دارد و کسی خوردن آن را بیاحترامی کردن به دیگر غذاهای درون سفره قلمداد نمیکند. هرچند از ماکارونی در مهمانیهای رسمی استفاده نمیشود، اما یک غذای خودمانی محسوب میشود و همیشه در بین همه گروههای خردسالان، کودکان، نونهالان، جوانان، افراد مسن، مجردها و متأهلها نیز محبوب بوده است.
[ شرح خبر ]
|
|
|
انتخاب مرتضی سلطانی به عنوان شخصیت صنعت غذای سال1390
براساس نظرسنجی انجام شده از بزرگان و پیشکسوتان صنایع غذایی کشور که به همت انجمن علوم وصنایع غذایی ایران انجام گردید؛ «مرتضی سلطانی»، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی و پژوهشی زر به واسطه بیش از 3 دهه فعالیت مستمر و موفق در عرصههای تولیدی و صنعتی و تلاش پیش رو و مؤثر در ارتقا و جهانی سازی صنعت غذای کشور، به عنوان شخصیت صنعت غذای ایران در سال 90 انتخاب گردید.
[ شرح خبر ]
|
|