مقاله علمی _ پژوهشی زر
۱۳۹۰ هفتم خرداد
ارسال لینک مطلب به :
لینک ثابت  |  نسخه ی چاپی  |  ارسال برای دوستان  |  نظرات
 

مقاله علمی_پژوهشی با عنوان بررسی تاثیر مصرف ماکارونی مولتی پری بیوتیک VLDL خون افراد سالم که توسط واحد تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر به نخستین کنگره ملی پروبیوتیک و پری بیوتیک ایران ارائه شد، در میان 253 مقاله ارسالی به عنوان مقاله برتر در این کنگره شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، واحد تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر دو مقاله علمی پژوهشی با عنوان بررسی تاثیر مصرف ماکارونی مولتی پری بیوتیک VLDL خون افراد سالم و بررسی خصوصیات رئولوژیکی ماکارونی پری بیوتیک با استفاده از دستگاه های آلوئوگراف و فارینوگراف به دبیرخانه این کنگره که از تاریخ 28 لغایت 30 اردیبهشت ماه سال جاری توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در تهران برگزار شد، ارائه کرد.

در مرحله انتخاب 5 مقاله برتر از میان 253 مقاله ارسالی به نخستین کنگره ملی پروبیوتیک و پری بیوتیک ایران، مقاله بررسی تاثیر مصرف ماکارونی مولتی پری بیوتیک VLDL خون افراد سالم حائز مقام سوم شد و همچنین هر دو مقاله در مجله علمی و پژوهشی علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران به چاپ رسید.

نظرات ارسال شده
ارسال نظر
نام شما
ایمیل
وب سایت  
 
شرح نظر  
عبارت زیر را در کادر وارد کنید

جستجو
اطلاعات مطلب
گروه
بازدید 2324
آخرین اخبار
حضور گروه صنعتی و پژوهشی زر در نمایشگاه گلفود دبی2020 پیام تسلیت مرتضی سلطانی بنیانگذار گروه صنعتی پژوهشی زر در پی شهادت سردار بزرگ و پرافتخار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، سردار دلها شهادتت مبارک قضا در سنجه حمایت از تولید ملی درخشش ۴ شرکت گروه صنعتی و پژوهشی زر در ششمین همایش حقوق مصرف کنندگان البرز درخشش دانش آموزان نخبه کشور در مسابقات جهانی ریاضیات ۲۰۱۹ هند با حمایت گروه صنعتی و‌ پژوهشی زر زر لوح و تندیس جشنواره ملی تولید کنندگان و مدیران جوان را از آن خود کرد تورق ۱۰۰ شماره اقتصاد سبز با بزرگان صنعت غذا، مصاحبه با مرتضی سلطانی، بنیانگذار گروه صنعتی زر انتخاب دو شرکت آرد زر و زرماکارون به عنوان شرکتهای نمونه استاندارد استان البرز در سال ۹۸ بیست و سومین همایش روز ملی صادرات برگزار شد حضور مقتدرانه زر در گلفود امارات حضور گروه صنعتی و پژوهشی زر در دومین نمایشگاه توانمندی قنادان ایران تقدیر از آرد زر و زرماکارون به عنوان واحد نمونه کیفی و استاندارد افتتاح شش مدرسه در روستاهای کرمانشاه در پنجمین همایش حمایت از حقوق مصرف کننده رقم خورد؛ تقدیر از پیشگامان حمایت از حقوق مصرف کننده در پنجمین همایش حمایت از حقوق مصرف کننده رقم خورد؛ تقدیر از پیشگامان حمایت از حقوق مصرف کننده

تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت آرد زر می باشد .
طراحی و پیاده سازی : شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات راه آفتاب
در حال حاضر شما از مرورگر Internet Explorer نسخه 6 یا 7 استفاده می کنید ، خواهشمند است از نسخه بالاتر این مرورگر استفاده کنید یا مرورگر Mozilla Firefox را که توصیه ما نیز می باشد از اینجا دانلود کنید!